DRoombOOm

Het begint met de wens om de meer dan vijftig behangschilderingen die ik ondertussen heb eens een keer in de natuur te laten bewegen. De stapel intuïtieve werken word steeds hoger.

Het werken als miMakker laat me veel beleven en voelen en dat leef ik weer uit op mijn behangsels. In het bos staan twee bomen die mij al langer opvielen . Een rechte lange hoge den en daaromheen een kronkelige prachtige eikenboom. Samen zijn ze in balans.

Tja, en toen heb ik de stoute schoenen aangedaan en gewoon de eigenaar een mailtje gestuurd of ik zijn boom mocht behangen.

En dat mocht.

Dus vandaag samen met een vriendin naar het bos getogen. En daar alle werken in de boom gehangen. We werden er zelf helemaal stil van hoe de natuur , de vogels, de wind, de zon, en de kleuren ons verwonderden in een bijzonder schouwspel.

Het speciale van dat alles is dat ik heel veel mooie filmpjes heb gemaakt , die ik weer op een usb stick ga zetten die op de Quick -up past. Dus kan kunnen de bewoners op het werk ook genieten van deze droomboombeelden en geluiden. En van kunst.

Wat een bijzondere boom wel niet teweeg kan brengen.

Geef een reactie