Een nieuw jaar voor Goeiedagsame.

2021 is al een paar weken met ons op pad. Goeiedagsame!

Hoe gaat het met Goeiedagsame ? Nou, eigenlijk best goed, gezien alle omstandigheden in dit barre jaar. Er is veel gebeurd afgelopen tijd. Wie had kunnen bedenken dat ik van mijn bloeiend bedrijfje met vele Miefbezoekjes van soms wel vier keer per week , presentaties en workshops nu bijna stil sta in activiteiten.

Maar achter de schermen……. ben ik gezond en beveiligd met mijn paraplu in mijn hart, heb ik de veranderingen en beperkingen omgebogen naar positief zijn. Dit mede door de creatieve handvaten die ik bij de Kleine Tiki heb geleerd. Ik heb heel wat intuïtieve schilderingen gemaakt op oude behangstukken. Het wordt straks weer eens tijd voor ergens een expositie.

En voor workshops, genoeg mensen die zich al aangeboden hebben, leuk, daar heb ik nu al zin in!

Maar zeker niet onbelangrijk mijn miMakkerbaan bij Zuyderland. miMakker zonder neus zijn. Op de afdeling de weg zoeken naar het uitvoeren van deze mooie taak. De handvaten van de miMakkermethode inzetten, observeren, rapporteren en evalueren.

Maar ook overdragen aan collega’s, samenwerken met de gedragskundige, arts, verzorgenden en contactverzorgenden. Dit is een prachtige kans die me geboden is en waar ik mijn ervaring als Mief, maar ook 35 jaar zorg goed kan inzetten.

Daarnaast laat ik Miefke ook nog haar ding doen. Nu even niet, maar zodra het weer enigszins kan en mag op een veilige manier dan ga ik mijn individuele klantjes weer bezoeken.

Vandaag gewoon de planning opgestuurd met een versje voor allemaal.

Heej lieve …

Hier een briefje van Miefje

Het is niet fijn

Om zolang niet bij je te zijn

Maar als het weer mag

Dan komt Mief

Zeker weer

Een keer

Miefs

En dan het verzoek voor de groepsleiding erbij om dit gedichtje voor hen te lezen, zingen, voordragen…..

En dit geeft nieuwe energie en kracht om vooruit te kijken, vooruit naar allemaal nieuwe GoeieDagenSamen!!! En vooral zin in weer leuke inspirerende verrassende ideeën om uit te werken

Miefs

Geef een reactie